Všimli jsme si, že váš region není Československo. KLIKNĚTE ZDE pro přechod na stránky . Pokračujte na tomto webu zavřením tohoto banneru.

Produkty
Rajčata
Hotová jídla

Napoli-Roma Ciurillo

Předkrm

Vegetariánská

Střední

15 min

4 Porcí

Složení
400 g CIRIO Polpa
4 cuketové květy
30 g mozzarelly
80 g ricotty
4 černé olivy
1 vejce
1 malá cibule
bazalka
1 limetka
římský ovčí sýr Pecorino romano
mléko
extra panenský o
Příprava
  1. Nasekejte cibuli a shrňte ji na pánev s trochou oleje a krájenými rajčaty
  2. Nechte kompletně odpařit vodu a po uvaření osolte
  3. Mezitím umyjte cuketové květy, jemně je osušte a naplňte je ricottou, mozzarellou nakrájenou na kostičky, nasekanými olivami a sýrem pecorino romano a přidejte pepř a trochu soli
  4. Lehce namočte jeden květ po druhém do rozšlehaných vajec s trochou mléka a smažte na horkém oleji
  5. Osušte květy v papírovém ubrousku a uvelebte je na troše rajčatové omáčky
  6. Nakonec pokapejte několika kapkami bazalkového pesta (bazalkového krému s citrusy a olejem).
Sdílejte nebo vytiskněte tento recept

Inspirujte se našimi recepty
s Krájená rajčata

Hlavní jídlo
Střední
55 min
Masové kuličky s rozinkami a piniovými oříšky
První chod
Střední
35 min
Rizoto s rajčaty a hráškem
Hlavní jídlo
Tvrdý
50 min
Hovězí závitky s hráškem
Jiné recepty

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits