Všimli jsme si, že váš region není Československo. KLIKNĚTE ZDE pro přechod na stránky . Pokračujte na tomto webu zavřením tohoto banneru.
Rajčata, zejména pak zelené čerstvě sklizené plody, se velmi rychle kazí: po otrhání je lze skladovat pouze několik hodin, aby se předešlo riziku fermentace.
Veškeré fáze výroby jsou soustavně monitorovány: teplota pasterizace, váha, vodotěsné uzávěry kontejnerů, včetně fyzikálních a chemických vlastností hotových výrobků.
Našich 10 zpracovatelských závodů napříč Itálií se nachází nejvýše 50 km od polí.
Výrobní podniky Cirio jsou ohleduplné k životnímu prostředí, aby splňovaly požadavky většiny uznávaných certifikací.
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits