Všimli jsme si, že váš region není Československo. KLIKNĚTE ZDE pro přechod na stránky . Pokračujte na tomto webu zavřením tohoto banneru.

Produkty
Rajčata
Hotová jídla

Dušené sardinky

Hlavní jídlo

Ryba

Snadný

15 min

4 Porcí

Složení

400 g CIRIO Pelati
500 g čerstvých sardinek

1 malá cibule
60 ml extra panenského olivového oleje

120 ml suchého bílého vína

fenykl

petržel
chilli

sůl

Příprava
  1. Dohněda osmahněte cibuli a nasekaný fenykl
  2. Přidejte sardinky a víno a pokračujte v pečení.
  3. Vidličkou shrňte na pánev loupaná rajčata, ochuťte solí a pepřem a přikryjte pokličkou
  4. Pečte na mírném ohni ještě 6–8 minut
  5. Servírujte jemně posypané petrželí.
Sdílejte nebo vytiskněte tento recept

Inspirujte se našimi recepty
s Loupaná rajčata

První chod
Tvrdý
50 min
Námořnické rizoto
Hlavní jídlo
Střední
55 min
Kalábrijské pikantní kuře
Hlavní jídlo
Snadný
15 min
Dušené sardinky
Jiné recepty

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits