Všimli jsme si, že váš region není Československo. KLIKNĚTE ZDE pro přechod na stránky . Pokračujte na tomto webu zavřením tohoto banneru.

Produkty
Rajčata
Hotová jídla

Rajčatová polévka s kurkumou, cizrnou a směsí semínek

První chod

Vegetariánská

Střední

35 min

4 Porcí

Složení

800 g Cirio Passata

3  lžíce Cirio Supercirio

600 g Cirio cizrny

1 cibule

1 stroužek česneku

4 čajové lžičky kurkumového prášku

 

2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje

jablečný ocet pro ochucení

zeleninový vývar

sůl

pepř

směs pražených semínek (len, mák, černý a bílý sezam, dýně)

Příprava
  1. Na jemno nasekejte cibuli a v kastrůlku s extra panenským olivovým olejem ji nechte pomalu změknout spolu se stroužkem česneku
  2. Jakmile je cibule průhledná, odstraňte česnek a přidejte vařenou cizrnu a kurkumu. Krátce povařte za stálého míchání lžící
  3. Podlijte kapkou jablečného octa a zvyšte teplotu, aby se ocet odpařil, poté přidejte pasírovaná rajčata Cirio Passata a 3 polévkové lžíce rajčatového protlaku Supercirio
  4. Přidejte dvě naběračky horkého zeleninového vývaru a přiveďte k varu. Snižte plamen a vařte s pokličkou, až se rajčatová omáčka trochu zredukuje
  5. Vše rozmíchejte, až získáte jednolitý krém. Pro úpravu konzistence můžete přidat více horkého zeleninového vývaru
  6. Pro dochucení přidejte směs semínek, nejlépe pražených.

Sdílejte nebo vytiskněte tento recept

Inspirujte se našimi recepty
s Pasírovaná rajčata

Jiné recepty

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits